perjantai 22. tammikuuta 2021

Harriet Muncaster Isadora Moon Goes on Holiday (Isadora Kuu)

Isadora Kuu



” Voiko vaaleanpunainen vaahtokarkki maistua suklaalta ja vadelmalta?”


Tietysti. Isadora Kuu-kirjat ovat sellaisia. Poimit yhden käteesi ja se näyttää herkulliselta. Luet sen, ja maistat ihanan tumman suklaan ja vadelmahillon maun. Kun lukuhiiri näkee uuden Isadora Kuu-kirjan, silmiin syttyy loiste ja alkaa sekuntien lasku siihen ihanaan hetkeen, kun kirjan voi lukea. 


Tässä kirjassa Isadora voittaa rantalomamatkan ja päätyy keräämään muovia merestä uuden ystävänsä kanssa. Voiko ympäristötietoutta tuoda paremmin esille? Kirjojen englannin kielitaso on helppoa CEFR A2 tasoa ja kohderyhmä 5-9 vuotiaat. Kieli on yksinkertaista, mutta kuitenkin sujuvaa, hyvää englantia. Suomennoksia löytyy jo muutamista kirjoista ja tulevaisuudessa varmaan kaikista. Kovakantisissa kirjoissa on panostettu vielä enemmän ulkoasuun ja ne ovat oivia lahjakirjoja. Kuvitus on söpöä, mutta sisältö ei ole perinteistä prinsessa-kirjaa vaan Isadora on toimelias ja pärjäävä naisenalku. Lukuhiiren arvosana on täysi 10.

Isadora Moon Goes on Holiday

Harriet Muncaster




Maria


Lukupäivä 23.1.2021

Julkaisuvuosi 2020





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lasse-Maijan etsivätoimisto, sarjakuvamysteerit, Martin Widmark ja Helena Willis

Varastaisitko puuntaimia? Meille tuli koiranpentu kaksi viikkoa sitten ja kuten arvata saattaa kotona on kaaos ja pentu temppuilee naukkaile...